Web Analytics
Skip to main content

Diëtiste

Diëtistenpraktijk In Evenwicht.

Bij deze diëtiste kunt u terecht voor advies op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Heeft u diabetes, een te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, overgewicht, ondergewicht of bijvoorbeeld maag/darmproblemen dan kan zij u verder helpen. Voor een compleet overzicht van alle indicaties waarbij de diëtist kan helpen willen wij u verwijzen naar de website van Diëtistenpraktijk in Evenwicht.

De visie van Diëtistenpraktijk In Evenwicht is dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Geen standaard advies of streng dieet maar een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoonten. Ieder mens is anders en heeft daarom ook een persoonlijk afgestemd advies nodig. U leert zelf inzicht te krijgen in wat u eet en waarop u moet letten. Door middel van persoonlijke begeleiding helpen wij u naar een gezondere leefstijl. Daarnaast motiveren en coachen wij u zodat u het resultaat ook op de lange termijn behoudt. Kwaliteit, creativiteit, enthousiasme en deskundigheid staan dan ook hoog in het vaandel bij Diëtistenpraktijk in Evenwicht.

Inmiddels zijn al honderden cliënten uit Wijchen u voorgegaan in onze praktijk of bij één van onze Wijchense programma's zoals de Wijchense Obesitas Challenge, waarbij wij een groot deel blijvend hebben kunnen begeleiden naar een gezonder leven.

U kunt een afspraak maken via de afsprakenlijn 06-29349452 of via het afsprakenformulier op de website.

www.dietistenpraktijkinevenwicht.nl

 

  • Dokterscentrum Wijchen

  •  024-6455100

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.