Ons Team

Huisartsenpraktijk het Dokterscentrum Wijchen bestaat in deze vorm vanaf 1 juli 2010. Vanaf 1996 is op deze locatie huisartsenpraktijk ‘het Doktershuis’ gevestigd geweest, welke door huisarts Pim Mesker is gesticht en zijn oorsprong heeft in de Homberg sinds 1975. Het Dokterscentrum is hieruit voortgevloeid.

Het Dokterscentrum is een dynamische huisartsenpraktijk in Wijchen waar persoonsgerichte en continue zorg wordt geleverd met het basistakenpakket van de huisarts als uitgangspunt. Wij beperken ons in het Dokterscentrum Wijchen niet alleen tot het behandelen van een klacht, maar de functie en rol van de klacht bij de patiënt is daarbij voor ons van belang. We willen als huisartsen dan ook de patiënt in zijn geheel zien, behandelen en begeleiden.

Harry van den Berg

Harry van den Berg

Huisarts

Om lekker in je vel te steken en je dus gezond te voelen, is het belangrijk ook goed voor je zelf te zorgen. Dit wordt soms door mensen vergeten en dan merken ze dat hun lichaam hen in de steek laat en klachten geeft. Om een klacht goed te bestrijden zijn medicijnen dan niet altijd de juiste oplossing, maar meer aandacht voor de eigen persoon wel.

Lees meer

Nicol Aalbers

Nicol Aalbers

Huisarts

Het huisartsenvak is zeer bijzonder. Het is een breed werkgebied. Zoals iedere huisarts heb ook ik een aantal speciale aandachtsgebieden, zoals psychosociale problematiek, psychiatrie, sport en sportblessures.

Ik zie u op het spreekuur!

Lees meer

Sofie Vrijaldenhoven

Sofie Vrijaldenhoven

Huisarts

Mijn naam is Sofie Vrijaldenhoven.  Vanaf januari 2017 ben ik een van de vaste huisartsen.  Misschien kent u mij nog uit de tijd dat ik huisarts in opleiding was in deze praktijk. In februari 2016 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik aan de slag gegaan als huisarts. 

Lees meer

Marjolein Hagemeijer

Marjolein Hagemeijer

Physician Assistant

Vanaf 2003 werk in in deze huisartsenpraktijk. Ik ben opnieuw gaan studeren en heb in 2007 mijn Master Physician Assistant behaald in Nijmegen. Als Physician Assistant heb ik als taak het diagnosticeren en behandelen van alle aandoeningen die in de huisartsenpraktijk voorkomen

Lees meer

Mathijs Veenendaal

Mathijs Veenendaal

Huisarts i.o.

Mijn naam is Mathijs Veenendaal. Ik ben momenteel bezig met het laatste jaar van de vervolgopleiding tot huisarts en ben in de praktijk werkzaam tot oktober 2022.
Tot ziens op het spreekuur!

Lees meer

Mariken Scholtens

Mariken Scholtens

Praktijkondersteuner

Mijn naam is Mariken Scholtens werk sinds november 2018 in deze praktijk als praktijkondersteuner. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes, astma/COPD en cardiovasculair risicomanagement.

Lees meer

Jacqueline Harjer

Jacqueline Harjer

POH-GGZ

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Jacqueline Harjer. Ik ben in Nijmegen geboren. Na de middelbare school koos ik in eerste instantie voor het bedrijfsleven.

Lees meer

Marlotte Jansen

Marlotte Jansen

Doktersassistente

Mijn naam is Marlotte Jansen en ik woon in Wijchen. Na 4 jaar heb ik mijn diploma voor doktersassistent gehaald op het ROC Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik meerdere stages gehad bij huisartsen, poliklinieken en ben ik 3 maanden in de Filippijnen geweest voor stage.

Lees meer

Patricia Peeters

Patricia Peeters

Doktersassistente

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Patricia Peeters. Ik kom uit Nijmegen en woon nu in Beuningen. Tijdens mijn drie jarige opleiding doktersassistente heb ik stage gelopen in 2 huisartsenpraktijken en op de afdeling gynaecologie/verloskunde van het St Radboud Ziekenhuis. Hier heb ik heel veel geleerd.

Lees meer

Bo den Brok

Bo den Brok

Doktersassistente

Mijn naam is Bo den Brok. Ik ben nu werkzaam in de praktijk nadat ik in mei 2020 de opleiding tot Doktersassistente heb afgerond.
Doordat ik mijn laatste stage al in het Dokterscentrum Wijchen heb gelopen, ben ik al goed ingewerkt.

Ik heb na mijn afstuderen in verschillende praktijken ingevallen, om extra ervaring op te doen.

Lees meer