Web Analytics
Skip to main content

Jacqueline Harjer

  • Jacqueline Harjer
  • 024 6455100

POH- GGZ Jacqueline Harjer.

Mijn naam is Jacqueline en ik werk als POH-GGZ in drie huisartsenpraktijken in Wijchen. Op woensdag werk ik bij Het Dokterscentrum.

Na de middelbare school koos ik in eerste instantie voor een opleiding en werk in het bedrijfsleven. Ik merkte dat mijn hart toch meer bij de zorg lag. Daarom koos ik o.a. voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met de minor GGZ agoog. Na mijn studie heb ik ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen die vanwege hun ernstige psychiatrische aandoening (EPA) voor langere tijd ondersteuning nodig hadden. Ik zocht wat meer verdieping en volgde in 2014 de post-hbo opleiding POH-GGZ.

Wat mijn werk bijzonder maakt, is dat ik mensen met psychische, psychosomatische of psychosociale klachten mag begeleiden/kortdurend behandelen zodat zij weer optimaal functioneren en het maximale uit hun leven kunnen halen. Samen bekijken wij tijdens het intakegesprek welke ondersteuning hier het beste bij past. Het is een uitdaging om aan te sluiten bij de kwaliteiten en verwachtingen van de patiënt en de samenhang te zien tussen de klachten, omstandigheden en de persoon.

In mijn vrije tijd dans, sport en reis ik graag.

Tot ziens op de praktijk!