Web Analytics
Skip to main content

Harry van den Berg

  • Harry van den Berg
  • 024 6455100

 

Harry van den Berg, BIG nr: 69019906601

Sinds 1998 ben ik als huisarts werkzaam op de huidige locatie in Wijchen.

Nadat ik Cum Laude als basisarts ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Leiden, heb ik 3 ½ jaar als arts-assistent Gynaecologie en Verloskunde in de Randstad gewerkt. Vervolgens ben ik 2 ½ jaar als verzekeringsgeneeskundige werkzaam geweest bij het G.A.K. en 9 maanden als arts-assistent cardiologie in Zoetermeer.
De Huisartsenopleiding heb ik gevolgd in Nijmegen en werkte ik tijdens de opleiding in Grave, Beneden Leeuwen, Boxmeer en Ravenstein. Hierdoor ben ik als westerling toch goed ingeburgerd in het Land tussen Maas en Waal.

Om lekker in je vel te steken en je dus gezond te voelen, is het belangrijk ook goed voor je zelf te zorgen. Dit wordt soms door mensen vergeten en dan merken ze dat hun lichaam hen in de steek laat en klachten geeft. Om een klacht goed te bestrijden zijn medicijnen dan niet altijd de juiste oplossing, maar meer aandacht voor de eigen persoon wel. Naast het onderzoek van het lichaam, probeer ik in mijn spreekuurcontacten de persoon achter de klacht, zijn of haar verhaal te laten vertellen. Veelal maakt dit de echte oorzaak van de klacht duidelijk, zodat aan de oplossing kan worden gewerkt.