• Home
  • Patricia Peeters

Patricia Peeters

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Patricia Peeters. Ik kom uit Nijmegen en woon nu in Beuningen. Tijdens mijn drie jarige opleiding doktersassistente heb ik stage gelopen in 2 huisartsenpraktijken en op de afdeling gynaecologie/verloskunde van het St Radboud Ziekenhuis. Hier heb ik heel veel geleerd.

Na mijn opleiding heb ik kort gewerkt op Oogheelkunde van het CWZ, het werd snel duidelijk dat ik het werk in een huisartsenpraktijk veel afwisselender en leuker vond. Daarna heb ik 9 jaar werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk in de omgeving van Arnhem. Hier heb ik echt het doktersassistente-vak geleerd en heb ik de kans gekregen om mij te ontplooien en ontwikkelen.

Inmiddels ben ik al enige tijd werkzaam in het Dokterscentrum Wijchen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te wandelen met mijn hond. Mijn familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Daarom gaan we regelmatig lunchen, uit eten en doen leuke activiteiten. Ik hoop de komende jaren een leuke job te hebben met veel afwisseling, gezelligheid maar voorop staat een goede zorg leveren!

Tot ziens in Dokterscentrum Wijchen